Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Tepatnya apa itu Maggi?

Ditubuhkan di Switzerland dan ditubuhkan di Malaysia artikel – berdikari, Maggi terkenal dengan barang makanan yang digemari oleh rakyat Malaysia seperti mi segera dan perasa. Keputusan kami melibatkan memenangi logam mulia untuk Hadiah Syarikat Putra pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia sangat menyukai Maggi kerana produk makanannya yang halal untuk digunakan untuk penyediaan ayam masak kicap yang mudah.

Barang Maggi

Produk Maggi kegemaran terdiri daripada mi cepat yang terdapat dalam pelbagai rasa, termasuk unggas dan kari. Kami mempunyai perapan tiram dan sos cili yang secara tradisional digunakan sebagai perasa atau untuk meningkatkan gaya hidangan. Ciri-ciri perasa kami, misalnya, dada ayam dan daging lembu, juga menjadikan masakan mudah. Campuran dan spageti cepat kami supaya anda dapat mengumpulkan makanan dengan cepat.

Resepi Yang Harus Kami Cuba

Kami menawarkan pelbagai hidangan sehingga anda dapat dibuat dengan mudah dengan produk Maggi. Anda boleh mencuba hidangan rendang dada ayam kami yang dihasilkan dengan enak dengan semua perasa CukupRasa untuk pencinta unggas. Cuba membuat makanan dengan daging lembu? Daging tumis daging dan brokoli kami diperlukan untuk anda sendiri, bersama dengan rasa marinade tiram.

Maggi MY

Bersedia Sekarang Dengan Maggi

Bantu hidangan nasi yang enak dan cepat tanpa menyusahkan CukupRasa ini, seperti nasi goreng Cina kami. Kami menyediakan resipi makanan laut yang lazat, seperti udang yang diikat dengan rasa pedas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Cuba mencari pilihan yang jauh lebih sihat? Cubalah resipi sayuran seperti kangkung belacan goreng atau kailan ikan masin dengan kiub ikan bilis kami.

Rasa Antarabangsa Dengan Maggi

Sediakan makanan makanan di seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Katalog menu kami melibatkan hidangan barat seperti meatloaf daging dan timur seperti ladu domba dan ayam kung pao. Buat hidangan Jepun cepat dengan perapan tiram kami dengan hidangan dada ayam teriyaki dan makanan Arab seperti Nasi Arab dada ayam dengan kiub pembawa.

Jadilah Istimewa Dengan Maggi

Item Maggi sangat terkenal di seluruh dunia bahawa individu telah memasukkannya ke dalam hidangan makanan istimewa. Dalam beberapa kepingan di planet ini, kheer, puding susu beras tradisional India, mempunyai mie segera Maggi di dalamnya. Selain itu, sajian resipi berkualiti seperti kentang goreng telah dicuba dengan makanan Maggi melalui sediaan kediaman.

Petua Berguna dari Maggi

Cadangan kami adalah untuk anda mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk membantu anda memperoleh lebih banyak masa dengan orang yang anda sayangi. Maggi dapat membantu anda mencari pasta yang sangat baik, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyediakan makanan dengan betul untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Anda juga boleh belajar tentang mengosongkan kawasan dapur anda untuk membantu anda mempunyai ruang memasak yang baik di rumah.

Pilih Maggi Sekarang

Pilih Maggi untuk rakan memasak anda sekarang untuk kemudahan yang tidak selesa dan penyediaan makanan segera di rumah anda sendiri. Barang dagangan kami dapat melengkapkan beberapa makanan dengan teknik yang dapat disesuaikan untuk memastikan anda dapat menyediakan apa-apa sahaja di dalam pantri anda. Resipi ayam masak kicap lazat kami yang enak juga dapat memotivasi anda untuk membuat pelbagai jenis makanan mudah untuk membantu anda menjauhi resipi.